14 Ağustos 2017 Pazartesi günü planlı elektrik kesintisi programı

ÇATALCA İlçesi YAYLACIK Mh., GÜMÜŞPINAR Mh., AYDINLAR Mh., ATATÜRK Mh., FATİH Mh., ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ÇATALCA İlçesi KABAKÇA Mh., CEMAL OGAN Cd.DESİ Sk., FESLEĞEN Sk., HANİCE Cd.DESİ Sk., AHENK ÇIKMAZI Sk., HALİTPAŞA Cd.DESİ Sk., BEYPINARLAR Cd.DESİ Sk., GÜNÇİÇEĞİ ÇIKMAZI Sk., MADALYA ÇIKMAZI Sk., LİMAN Sk., PALA Sk., HABİBE Sk., LADİK Sk., MADEN ÇIKMAZI Sk., MALKOÇ Sk., TOYGAR Cd.DESİ Sk., BEYZADE Sk., ZAFER Sk., ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ÇATALCA İlçesi KALEİÇİ Mh., NADİR AĞACI Sk., KARAMAN Sk., ÖZTÜRK ÇIKMAZI Sk., GÖKÇEALİ Mh., GÖKÇEALİ Cd.DESİ Sk., SUBAŞI Mh., PEKMEZCİ Sk., KARASU Cd.DESİ Sk., ÖZTAŞ ÇIKMAZI Sk., ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Kaynak: Bedaş