Bakan Soylu Belediyemizi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  sabah saatlerinde geldiği Çatalca'da Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Kaymakam İnci Sezer Becel ile birlikte muhtarlarla toplantı yaptı, ardından bir vatandaşın cenaze namazına katıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'e 31 Mart seçim çalışmaları esnasında " Sözüm olsun ilk gelen ben olacağım" şeklinde verdiği sözü tutarak Çatalca Belediyesini ziyaret etti. Başkanlık Makamında Belediye Başkanımız Mesut Üner, Kaymakam İnci Sezer Becel, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri ile uzun süre sohbet eden Bakan Soylu, Belediyedeki birimleri gezerek birim çalışanları ile Çatalca hakkında tek tek bilgi aldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyet ile Çatalca sokaklarına inen ve vatandaşlar ile tek tek sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu " Çatalca bizim için bir başka" sözleri ile Çatalca'ya olan sevgisini her daim dile getirdi. Bakan Soylu, sokaklarda karşılaştığı çocuklara hediyeler verirken “Çatalca’nın insanını ve çocuklarını çok seviyorum” ifadelerini kullandı.