Başkan Cem Kara çalışmaları yerinde denetliyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca turuna çıkarak vatandaşlarla bir araya geldi ve mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Her fırsatta halkın içinde olmayı sürdüren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ara vermeksizin devam ettiği denetimlerine bir yenisini daha ekledi. Mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Cem Kara, yapılan çalışmaları da yerinde denetleyerek bilgi aldı.

Çalışmaları izledi, vatandaşlarla sohbet etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara denetimlerine Ferhatpaşa Mahallesi Eşekçi ve Kuzgundere bölgesi ile Kaleiçi Mahallesi Topuklu Çeşmesi ve Gazi İlkokulu’nda gerçekleştirilen taş ve kaldırım çalışmalarını denetleyerek başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ive Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bu alanlarda yaptığı faaliyetleri denetleyen Başkan Cem Kara ardından İnceğiz, Kabakça, İhsaniye, Gümüşpınar ve Aydınlar Mahallelerinde denetlemelerde bulundu. O bölgedeki son durağı Hallaçlı Mahallesi olan Başkan Kara, burada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelerek yapılan park, bordür ve ağaçlandırma çalışmalarını kontrol etti ve çalışmaları izledi.

Hallaçlı Mahallesi sakinleriyle kahvede uzun süre sohbet ederek mahallenin öncelikli ihtiyaçlarını da tespit eden Başkan Cem Kara, daha sonra Belgrat ve Karacaköy Mahallelerine geçerek denetimlerini sürdürdü.

Vatandaşlar memnun

Mahallelerde gerçekleştirilen proje ve çalışmaları yoğun programına rağmen denetlemeyi ihmal etmeyen Başkan Cem Kara, gün içerisinde Çanakça, Kestanelik, İzzettin, Nakkaş,Bahşayiş Mahalleri’ne de giderek belediye hizmetlerini kontrol etti. Başkan Cem Kara’yı mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren mahalleliler “Haberimiz olmadan başkanımız bizleri ziyarete geldi. Başkanımızın bu ziyaretleri bizleri memnun ediyor” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler.