Başkan Cem Kara, Çatalcaspor Bayrampaşaspor maçını izledi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalcaspor’un maçını heyecanla izledi. Her zaman olduğu gibi tribünlerde yerini alan Başkan Cem Kara, Çatalcaspor’un gollerini ayakta alkışladı.

Süper Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Çatalcaspor, 2.Haftada Ziya Altınoğlu Stadyumunda Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Bayrampaşaspor’u ilk yarıda bulduğu iki gollerle 2-1 mağlup etti.

Çatalcalıları sevindiren goller

Çatalca Stadında oynanan karşılaşmaya Çatalcaspor oldukça iyi başladı. Daha ilk dakikalardan itibaren golü düşünen ve yakaladığı net gol pozisyonlarını Ufuk Özcan ve Sadık Arda Yılmaztürk ile değerlendiren Çatalcaspor, maçın 15 ve 26’ncı dakikasında attığı gollerle 2-0 öne geçti. Gollerden sonra da rakip kaleye ataklarını sürdüren Çatalcaspor ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

Maçın İkinci yarısında Bayrampaşaspor 53. dakikada Said Can Açıkalın’ın golüyle skoru 2-1’e getirdi. Müsabakanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Çatalcaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve sarı kırmızılı takıma gönül vermiş taraftarların sevinçleri görülmeye değerdi. Üç puan sevincini taraftarıyla paylaşan sarı-kırmızılı oyuncular, etkili oyunlarını skora yansıtarak 3 puanla sahadan ayrıldı.