Başkan Cem Kara Çiftlikköy Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında Çiftlikköy Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli projelerin sergilendiği açılışa katıldı.

Açılışın ardından öğrencilerin yapmış olduğu eserleri inceleyen Belediye Başkanı Kara, öğrencilerle yakından ilgilenerek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve başarılarının devamını diledi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak öğrencilere hem okulda hem okul sonrası hayatta başarının çok okumakla ve araştırmakla yakalanabileceğini söyledi.

Öğrenciler Belediye Başkanının yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederek birlikte selfie çekilmek istediler. Başkan Cem Kara öğrencileri kırmayarak isteklerini yerine getirdi ve anı ölümsüzleştirdi.