Başkan Cem Kara’dan Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a hoş geldin ziyareti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçeye yeni atanarak göreve başlayan Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor Kulüp Başkanı ve AK Parti Meclis Üyesi Hasan Gökçe ile birlikte Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a hoş geldin dileklerinde bulunularak, görevinde başarılar dilendi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a Çatalcaspor atkısı ve saati hediye edildi.