Başkan Cem Kara’dan Engelli Vatandaşlarımıza Mesaj Var

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, hayatın her alanında engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, huzur ve refahını sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

“"Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sorunları sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, bizlerin ve kısacası tüm insanların ortak sorunu olarak kabul ettik” şeklinde açıklama yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engellilerin sorunlarına dikkati çekmek, toplumsal duyarlılıkları artırmak, farkındalık yaratmak açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Zorlukları en aza indirmek için çalışıyoruz

Başkan Cem Kara sözlerinde, “Çatalca’yı, engelli kardeşlerimiz için kolay yaşanır bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek; onların hayata sıkı sıkı tutunmalarını, içlerinde yatan yaşama sevinci, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmalarını sağlamak için her geçen gün çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Bizler engelli kardeşlerimizin gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı gösterdiğimiz ilgi ve ürettiğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden birini oluşturmaktadır. Bu duygularla tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, onları sevgiyle selamlıyorum" ifadesine yer verdi.