Başkan Cem Kara'dan Kadınlara Muhteşem 8 Mart

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle Çatalcalı kadınlar için hazırladığı etkinlikler binlerce kadının katılımıyla gerçekleşti.

Kadınların toplumdaki değerini her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de her yıl olduğu gibi muhteşem bir kutlama programı hazırlattı.

Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen program ilk olarak Doç. Dr. Fatime Güneş’in konuşmacı olarak katıldığı panel ile başladı. “Görülmeyen Kadın Emeği” konulu Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde Doç. Dr. Fatime Güneş; “Karşılıksız, doğallaştırılmış, miktarı belirlenemez, nesneleşmemiş” kadın emeği konu başlıkları ile sunum yaptı.

Yoğun bir dinleyici ile gerçekleşen panelde dinleyiciler arasında CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediyesi Başkan Vekili Ayhan Tutun, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya ve Fehmi Akyüz’de yer aldı.

Doç. Dr. Fatime Güneş’e teşekkür edilerek çiçek takdim edilirken, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ve CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yaptıkları konuşma ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladılar. Panel sonunda "Cinsiyetlendirilmiş Sevgi(li) Şiddeti" adlı kitabını imzalayan Doç. Dr. Güneş'e Çatalcalı kadınlarımız büyük ilgi gösterdi.

Kadınlar doyasıya eğlendi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen program yemek organizasyonu ile devam etti. Binlerce kadının karanfillerle karşılanarak bir araya geldiği yemekte, kadınlarımız Rumeli Orhan ve Kemal’in şarkıları eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katılım gösterdiği yemekte Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun yaptığı konuşma ile Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın kutlama mesajını ve selamlarını Çatalcalı kadınlara iletti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu binlerce Çatalcalı kadını bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü de kutladı.

Halaylar, danslar eşliğinde devam eden program, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın kadınlara bu özel gün anısına hediyelerinin dağıtılması ile son buldu.