Başkan Cem Kara, el emeği göz nuru ürünleri çok beğendi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi açılış törenine katıldı.

Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce açılan kursların 2016 -2017 yıl sonu sergisi ve belge dağıtım töreni, Kestanelik Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Kursiyerlerin yıl boyu yaptıkları el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği açılış töreninde, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yanı sıra Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Taner Çelenk önderliğinde usta öğreticiler ve kursiyerler hazır bulundu.

Belgelerini aldılar

Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açılışını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptı. Kesilen kurdelenin ardından sergi gezildi.  Dikiş, seramik, takı tasarım, giyim, resim gibi birçok çalışmanın yer aldığı sergide ayrıca kursiyerlerin yaptığı makine nakışları, pul boncuk dikişleri, çanta yapımı, çeyiz ürünleri hazırlama ve dekoratif ev aksesuarları ürünleri sergilendi.

Yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirterek, söz konusu el emeği göz nuru ürünlerin hazırlanmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, öğretmen, kursiyer ve çalışanlarına teşekkür eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başarılarının devamını diledi.

Sergi açılışı ardından kursiyerlere belgeleri verildi.