Başkan Cem Kara İlçe Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’e ziyarette bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’i makamında ziyaret etti. Başkan Kara yoğun programından dolayı bugün gerçekleştirdiği ziyaretinde, “Türk Polis Teşkilatı 172. Kuruluş “ yılını kutladı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Her türlü zorlu koşulda ülke güvenliğini sağlamak için ellerinden geleni yapan, vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun” temennilerinde bulundu ve Çelik’e çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ise, Başkan Cem Kara' ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.