Başkan Cem Kara Melike Kırmızıgül ile Erdem Gökçe çiftinin nikâhını kıydı

Çatalca Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe'nin oğlunun bu mutlu gününde Başkan Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, Gökçe ailesini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

Melike Kırmızıgül ile Erdem Gökçe Avcılar Mira Palas’ta gerçekleşen nikâh töreni ile dünya evine girdi.

Çiftin nikâhını kıyan Başkan Cem Kara, ömür boyu mutluluk temennisinde bulunurken, “Vatandaşlarımızın özel gün ve davetlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak olmaya çalışıyorum. Bugünde burada Melike Kırmızıgül ile Erdem Gökçe’nin nikâh akitlerini gerçekleştirmek için bir araya geldik. Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini ve çiftimizin mutluluklarının daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara daha sonra evlilik cüzdanını Melike Kırmızıgül'e  teslim etti ve çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.