Başkan Cem Kara'nın Amatör Spor Kulüplerine Desteği Sürüyor

Ovayenice Spor Başkanı Mete Atıcılar ve yönetim kurulu üyesi Çağrı Çakı, Dağyenice Spor Başkanı Süleyman Çakmak, Karacaköy Spor Kulübü Başkanı Çetin Özkan ve Çatalca Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Amatör Spor Kulüpleri’nin her zaman destekçisi olan Başkan Kara, hafta sonu başlayacak olan 2.Amatör Lig öncesi, Ovayenice Spor, Karacaköy Spor  Dağyenice Spor’a ve Karate Liglerinde mücadele eden  Çatalca Belediyesi Karate Takımına nakdi para yardımında bulundu.

Yarın başlayacak 2. Amatör Küme'nin tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Kara “ Mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Sakatlıksız bir sezon geçirmeniz dileğiyle, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.