Başkan Cem Kara “Sağlıklı Yaşam ve Beslenme” konulu seminere katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen “Sağlıklı Yaşam ve Beslenme” konulu seminere katıldı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen “Veli Akademileri” projesi kapsamında Çatalca Nakkaş Mahallesi’nde bulunan Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nda “Sağlıklı Yaşam ve Beslenme” konulu seminer düzenlendi.

Prof. Dr. Fehmi Mercanoğlu’nun sunumu ile gerçekleşen seminere; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Nakkaş Mahalle Muhtarı Zafer Öztürk, Okul Müdürü Gökhan Çolak, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Kalp hastalıklarının dünyada ölümlere neden olan hastalıklar arasında ilk sırada yer aldığının altı çizilen toplantıda, kalp sağlığını koruma ve kalp hastalıklarının önlenebilir tedbirleri hakkında bilgiler dinleyicilerle paylaşıldı.