Başkan Cem Kara Yaşam Vadisi'nin açılış törenine katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Beylikdüzü’nde İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’nin ilk etabının açılış törenine katıldı.

1 milyon metrekare büyüklüğü ile İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’nin ilk etabı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Açılış sonrası katılımcılar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 1000 metrelik alanı gezdi ve Yaşam Vadisi içerisinde yer alan Japon Bahçesi ziyaret edilerek Koto müzik dinletisine katıldı. Daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yaşam Vadisi içerisinde bulunan Rauf Denktaş anıtına çelenk bıraktı. 1000 metrelik Türk Bayrağı’nın açıldığı Yaşam Vadisi Açılış Töreni’nde Atatürk ile birlikte Bandırma Vapuru’nda yola çıkan ve Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen 25 askerin isimleri sahnede okunarak anıldı.

Böyle önemli bir projeyi Beylikdüzü’ne ve İstanbul’a kazandıran  Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, açılış sonrası basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.