Başkan Kara 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Çatalca Kaymakamlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

Özel öğrenciler tarafından hazırlanan oyunlar, şiirler ve şarkıların seslendirildiği program, saygı duruşu ve işaret dili eşliğinde söylenen İstiklal Marşı ardından, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin’in açılış konuşmasıyla başladı. Programa; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri ve Çatalca Muharip Gaziler Derneği katıldı.

Programın ardından protokol üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü anısına, özel çocuklarımıza hediyeler takdim etti.