Başkan Mesut Üner Marmaris Büfe'nin Açılışına Katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Belediye Meclis Üyesi Hasan Esgar ve Serhat Yavuz'un İşletmeciliğini yaptığı Marmaris Büfe'nin açılışına katıldı.

Açılış kurdelasını Belediye Başkanı Mesut Üner ve  önceki Dönem Belediye Başkanı Cem Kara kesti. Cem Kara konuşmasında Belediye Başkanı Mesut Üner'e de yeni görevinde başarılar dilerken "Belediye Başkanımız Mesut Üner'i tebrik ediyorum. Belediye Başkanlığında Çatalcamız için çalışacak. Biz de kendisine halk olarak destek olacağız" dedi.

Başkan Mesut Üner, Cem Kara'ya teşekkür ederken İşletme Ruhsatını Yavuz ve Esgar'ın eşlerine takdim etti. Üner "Cem Başkanımıza güzel temmenni ve dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Yeni bir işletmeyi ilçemize kazandıran kardeşlerimize de bol kazançlı günler diliyor, bu ruhsatı da kendilerine takdim ediyorum. Allah utandırmasın." dedi.

Açılışa Belediye Başkanı Mesut Üner,  Eski Belediye Başkanları Cem Kara ve İsmail İp'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, CHP İlçe Başkanı Halil Gök, İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Dağ, Çevre Derneği Başkanı Kasım Kolcuoğlu, Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe gibi Çatalca'nın tanınmış simaları katıldı.