Başkanımız Mesut Üner ilk iftarını Şehit ve Gazi Ailelerimizle yaptı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen İftar Programına katıldı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel Ramazan ayının ilk iftar yemeğini şehit  aileleri, Çatalca Muharip Gaziler Derneği, gazilerimiz ve ailelerine verdi.

Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen iftar programına Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Çatalca Eski Garnizon Komutanı Abdulvahap Bozkurt’ta  katılım gösterdi. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ilk iftarında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkanımız Üner, böyle bir organizasyon düzenleyen İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel’e teşekkürlerini sundu. Programda okunan dualar eşliğinde oruçlar açılırken Başkanımız Mesut Üner şehit ve gazilerimizin aileleri ile yakından ilgilendi.