Başkanımız Üner Muhtarlarımızla İftar Organizasyonunda Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Mesut Üner, ramazan ayı dolayısıyla iftar sofralarında vatandaşlarımız ve Çatalca protokolüyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu akşam Atatürk Spor Kompleksi’nde mahalle muhtarlarımıza düzenlenen iftar organizasyonuna Cumhurbaşkanımızın Baş Danışmanı Ahmet Minder, Belediye Başkanımız Mesut Üner, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız katıldı.
Gecede sırasıyla, Muratbey Muhtarı Ceyhun Koç, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Ahmet Minder konuşmalarını gerçekleştirdi. Bu isimlerin ardından mikrofona gelen Başkanımız Mesut Üner; tüm mahalle muhtarlarımızın ve ailelerinin Ramazan Bayramını kutlarken, bu gece burada bulunmalarından dolayı Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Ahmet Minder ve mahalle muhtarlarımızın her birine teşekkürlerini iletti.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Ahmet Minder, AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Aslan ve Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla, mahalle muhtarlarımızla iftar organizasyonunda bir araya geldik. Tüm muhtarlarımıza ve ailelerine iyi bayramlar dileklerimizi ilettik.