Belediye personeline Mevzuat Eğitimi semineri verildi

Çatalca Belediyesi personeline 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ile ilgili Mevzuat Eğitimi semineri verildi.

Marmara Belediyeler Birliği ile Çatalca Belediyesi arsında imzalanan protokol gereğince 14/11/2017 tarihinde 09.30-16.30 saatleri arasında Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda seminer düzenlendi. Eğitmen Sadettin Özyazıcı belediye personelini, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ile ilgili Mevzuat Eğitimi konularında bilgilendirdi.

Zabıta memurlarının da katılım gösterdiği ve gün boyu süren mevzuat eğitimi seminerinde mevzuata dair kabahatler kanunu ve belediye kanunu tüm yönleri ile anlatıldı ve vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek ve görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek için mevzuata hâkim olmanın önemine değinildi.