Bu galibiyet Mehmetçik için

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, her zaman olduğu gibi Çatalcaspor’un yanındaydı.Takıma desteğini esirgemeyen Başkan Kara galibiyet sevincini taraftarlarla birlikte yaşadı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Spor Toto 3.Lig 1.Grup 26.Haftasında evinde Yeni Altındağ Belediyespor'u konuk eden Çatalcaspor karşılaşmasını izledi.

Sarı kırmızı renklere gönül vermiş taraftarların yoğun desteği altında başlayan maçta gülen takım Çatalcaspor oldu. Başarılı sporcu Barış Kazer’in 90. dakikada ağlarla buluşturduğu top sonucu belirledi ve maç 1-0 Çatalcaspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Çatalca halkından takıma tam destek

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, takımı, teknik ekibi ve yönetimi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Cem Kara ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Yapılan açıklamalarda tüm Çatalca halkına desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Başkan Gökçe galibiyeti Afrin’de mücadele veren Mehmetçiklere ve güvenlik güçlerine armağan etti.  Bölgenin ünlü iş adamlarından Seyfettin Selim’e Çatalcaspor’a desteklerinden dolayı takım forması hediye edildi.