Büyük Mübadele Derneği Başkan Cem Kara’yı ziyaret etti

Büyük Mübadele Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Büyük Mübadele Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Cem Kara’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Dostluk ve gönül köprüsü oluştu

Geçtiğimiz ay Çatalca, Silivri ve Büyükçekmece Belediyeleri ile Mübadele Dernekleri işbirliğinde Türk-Yunan Nüfus Mübadelesinin 94. Yıldönümü kutlamaları 3 gün süren etkinliklerle dostluk ve gönül köprüsü oluşturmuştu.  Büyük Mübadele Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri etkinliğe ev sahipliği yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya desteklerinden ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı şükranlarını ifade ederek teşekkür plaketi sundu.

Kardeşlikler pekişiyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk-Yunan Nüfus Mübadelesinin 94. Yıldönümünde üç belediye ve Mübadele Dernekleriyle birlikte çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu tür organizasyonların dostluğu, kardeşliği pekiştirdiğine inanıyorum Ben de sizlerin şahsında organizasyonda emekleri geçen bütün Mübadele Derneklerine teşekkür ediyorum” sözleriyle konuklarına teşekkür etti.