Çatalca Belediye Başkanı Üner Tebrik Ziyaretlerini Kabul Etti

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, makamında tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al ve Çatalca Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dileklerini iletti.

Başkan Üner’e Kuran – ı Kerim Hediye Edildi

Ziyaretler, Anadolu Gençlik Vakfı Çatalca Şube Başkanı Soylu Güler ile devam etti. Makamda gerçekleşen ziyarette Güler, Başkan Üner’e Kuran-ı Kerim hediye etti ve görevinde başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erşahin’den Anlamlı Ziyaret

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, görevine başlayan Başkan Mesut Üner’i makamında ziyaret ederek, hediyesini sundu ve görevinde başarılar diledi.

Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Başarılar Diledi

Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen Doğan Gültekin, hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunarak Başkan Üner'e başarı dileklerini sundu.

Gün içerisinde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i vatandaşlar da makamında ziyaret ettiler. Başkan Üner’e yeni görevinde başarılar dileyen vatandaşlar, ilçemize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Başkan Üner, tebrik ziyaretine gelen herkese tek tek teşekkür etti.