Çatalca Belediyesi 2017 Aralık Ayı Meclisi gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisi 2017 Yılı Aralık Ayı Toplantısının 1. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında 04 Aralık 2017 (Pazartesi) saat 10: 30'da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediye Meclisi 2017 Yılı Aralık Ayı 1. Oturumu gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden CHP Meclis Üyesi Belgin Tezer ve AK Parti Meclis Üyesi Özlem Coşkun söz alarak 5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilme yıldönümünü kutladı. AK Parti Grup Başkanvekili Celalettin Sonkaya’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama mesajını ve CHP Meclis Üyesi Süleyman Kolcuoğlu’nun yazılı önergesini okuması sonrası gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem maddelerinden, “Dolu ve Boş Kadro Derece Değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi okunarak oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin ikincisi, “Müdürlükler arası ödenek aktarması” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Oylamaların ardından meclis, 8 Aralık 2017 Cuma günü, saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.