Çatalca Belediyesi 2018 Yılı Ocak Ayı Meclis Gündemi

T.C.
ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı : 21157006-301.03-E.32235                                                                                                                          28.12.2017

Konu : Ocak Ayı Meclis Gündemi

İLAN
ÇATALCA HALKI VE MECLİS ÜYELERİNE
DUYURULUR

Belediye Meclisimizin 2018 Yılı Ocak ayı toplantısının 1. birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 02/01/2018 Salı günü saat:10:30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.
İlan olunur.

Cem KARA

GÜNDEM :

1-) 5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince Belediye Meclisinin "2018 Yılı Çalışma Takviminin belirlenmesi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

2-) Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

3-) Geçici işçilerin vize işlemleri ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

4-) Mevsimlik işçi çalıştırılması ve vize işlemleri ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

5-) 5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyon Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

6-) 5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

7-) İstanbul Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne tahsis edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 521 ada 6 parselin tahsisinin kaldırılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

teklifi.

9-) İlçemiz Kaleiçi Mahallesinde ismi olmayan sokaklara, talep edilen isimlerin verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

10-) Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nin 66.maddesi uyarınca Mimari Estetik Komisyonu'nun Kurulması ve Mimari Estetik Komisyonu için gereken Çalışma Yönetmeliği'nin onaylanması hususunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.

11-) 2018 Yılı Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf etme maliyetleri esas alınarak tarife oluşturulması ile ilgili Temizlik İşeri Müdürlüğü'nün teklifi.