Çatalca Belediyesi 2018 Yılı Şubat Ayı Meclis Gündemi

T.C.
ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı : 21157006-301.03-E.34622                                                                                                                     31.01.2018

Konu : Şubat Ayı Meclis Gündemi

İLAN
ÇATALCA HALKI VE MECLİS ÜYELERİNE
DUYURULUR

Belediye Meclisimizin 2018 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1'inci birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 05/02/2018 Pazartesi günü saat:10:30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.
     İlan olunur.

Cem KARA

GÜNDEM :

1-) İlçemiz ve mahallelerinde bulunan yolların isim değişikliği ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

2-) İlçemiz Akalan, İhsaniye, Kalfaköy ve Kabakça Mahallelerinde Köy Tüzel Kişilikleri adına kayıtlı 2/B vasfındaki taşınmazların alımı ve satımı işlemleri ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

3-) Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği doğrultusunda yol boyu ticaret teşekkül eden konut parsellerindeki zemin kat veya açığa çıkan bodrum katlarının kullanımı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi.

4-) Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliğine üye olunması ve üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

5-) Dolu Boş Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.