Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Ocak Ayı Meclis Gündemi

T.C. ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Konu : Ocak  Ayı Meclis  Gündemi

İLAN ÇATALCA HALKI VE MECLİS ÜYELERİNE DUYURULUR

Belediye Meclisimizin 2019 Yılı Ocak Ayı Toplantısının 1'inci Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 02/01/2019 Çarşamba günü saat:10:30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır. İlan olunur.

GÜNDEM :

1-) 5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince, Belediye Meclisinin "2019 yılı çalışma takviminin belirlenmesi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

2-) Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

3-) Geçici işçilerin vize işlemleri ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

4-) Dolu kadro derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

5-) 5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince, meclis üyeleri ve ihtisas komisyon üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

6-) 5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince, Denetim Komisyonu'na üye seçimi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.