Çatalca Belediyesi Ailesi Bayramlaşma Programında Buluştu

Çatalca Belediyesi Ailesi Bayramlaşma Programında Buluştu

Çatalca Belediyesi geleneksel bayramlaşma programı Nazım Özbay Kültür Merkezi yanında bulunan halı saha tesislerinde gerçekleştirildi. 17:15'deki programda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Halil Gök, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve belediye personeli hazır bulundular.

Programın başında söz alan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 9 yıldır her gün büyüyen Çatalca Belediyesi ailesinin lideri olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. Kara sözlerine şöyle devam etti:

İstanbul'un en geniş ve en zor coğrafyasına hizmet ediyoruz

"İlçemiz İstanbul'un en geniş ve en zor coğrafyası. Sizler bu coğrafyanın her noktasına aynı standartlarda hizmet etmek için gece - gündüz, hafta içi - hafta sonu demeden canla başla gayret sarfediyorsunuz. 9 yıl önce yaklaşık 150 olan personel sayımız bugün 450'yi aşmış durumda fakat bu da yetmez. Bu büyüklükte bir alana hizmet etmek için en az 600 personele ihtiyacımız var. Buna rağmen ilçe halkı, belediye hizmetleri anlamında çok büyük sorunlar yaşamıyor ve genel anlamda memnuniyetini dile getiriyorlarsa bu; ekip olarak sizin başarınızdır ve ben bu ekibin lideri olmaktan mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki kısa bayram tatilinin ardından hizmet kalitemizin daha da artarak devam edeceğine inanıyor, sizin ve ailelerinizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Program, Çatalca Belediyesi ailesinin bayramlaşmalarının ardından sona erdi.