Çatalca Belediyesi Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeği programında Başkanımız Mesut Üner, Meclis Üyeleri, Çatalca Belediyesi personelleri ve aileleri bir araya geldi.

Program Atatürk Spor Kompleksi'nde; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Belediye Şirketi Personel A.Ş., Kültür Merkezi bünyesinde görev yapan eğitmenlerin ve başkanlık bünyesinde çalışan personellerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Personellerin Doğum Günü de Hep Birlikte Kutlandı

"Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aileyiz" vurgusunu her fırsatta dile getiren Başkanımız Mesut Üner, Mayıs ayında doğan personellerin doğum günlerini de iftar yemeği sonrasında kutladı. Doğum günü olan personellerle birlikte pasta keserek, hatıra fotoğrafı çektiren Başkanımız Mesut Üner, hediyelerini de Meclis Üyeleri ile birlikte verdi. Hediye verilmesinin ardından kısa konuşmalar yapan meclis üyelerinden sonra personellere ve ailelerine hitap eden Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; " Geldiğimiz ilk günden bu yana Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz. Bu akşam burada ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük. Gelenekselleşen iftar programımızda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğumuz bütün oruçları kabul etsin." dedi.