BU GECE "GÜLAY ECZANESİ" NÖBETÇİ !

Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, 82C/1 Çatalca, Çatalca

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı iddialı hazırlanıyor

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Ankara da yapılacak Türkiye Grup Şampiyonasına hazırlanıyor.

Çatalca Belediye Güreş Takımı, 29 Mart -2 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Türkiye Grup Şampiyonası seçmelerine, Antrenörleri Gökhan Akçen ve İlyas Demiroğlu eşliğinde sıkı bir şekilde çalışıyor.

Çatalca’yı turnuvalarda başarıyla temsil eden güreşçiler yoğun bir şekilde çalışarak idman yapıyor. Hedeflerinin madalyalarla Çatalca’ya dönmek olduğunu belirten sporcular, Ankara’da yapılacak müsabakalarda ilk 8’e girmenin mücadelesini verecek. Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmak isteyen 20 güreşçiden; Yıldıray Pala 66 kg, Batuhan Bardak 47 kg, Ali Güngördü 53 kg, Emircan Gürbüz 59 kg, Doğukan Toprak 47 kg, Ali Tuğra Akkoç 85 kg, Nihat Yarba 100 kg, Alaaddin Pala 53 kg, Engin Yıldız 42 kg, Kaan Becel 100 kg, Arda Gezer 26 kg, Doğan Beyazitli 35 kg, Alparslan Daş 35 kg, Yetiş Yalçınkaya 38 kg, Emirhan Taş 42 kg, Melihcan Yarba 38 kg, Enes Kazım Alkan 42 kg, Yunus Emre Göral 47 kg, Engin Atar 53 kg, Ali Metin İzzet 85 kg’da müsabakalarda yarışacak.

Ata sporumuz güreş

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcalı güreşçilere başarılar dilerken, sporcular da ata sporumuza olan duyarlılığı ve kendilerine tanımış olduğu imkânlar nedeniyle Başkan Cem Kara’ya teşekkürlerini sundular.