Çatalca Belediyesi Karate Takımından Mehmetçiğe tam destek

Çatalca Belediyesi Karate Takımı, geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak olan 31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’na katıldı.

31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası, İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksi'nde düzenlendi. 11 Mart Pazar günü sona eren turnuvada 26 ülkeden 1649 sporcu yer aldı.

Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için kayıt geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak turnuvada, minikler ve yıldızlar kategorisinde müsabakalar yapıldı. Çatalca Belediyesi Karate Takımı, 11 sporcusu le katıldığı anlamlı organizasyonda 1 altın, 3 gümüş, 4 bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönen takımı tebrik etti. Karate Takımını böylesi anlamlı bir organizasyona katılmasından dolayı da kutlayan Başkan Cem Kara, başarılarının devamını diledi.