Çatalca Belediyesi'nden Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesine düzenlenen etkinlik ile Dünya Hayvanları Koruma Günü çocuklarla birlikte kutlandı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve can dostlarımız için farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Can Dostlarımıza Sahip Çıkıyoruz, Hayvan Sevgisini Aşılıyoruz

İlçedeki okullarda geleceğimiz olan çocuklarımıza hayvan sevgisini anlatan ve onların yaşamsal ihtiyaçları, bakımları hakkında bilgiler veren Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm canlıların bizlerin dostu olduğunun altını çizdi. Ekipler, çocukların küçük yaşlarda hayvan sevgisi konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğinin önemine dikkat çekti. Veteriner hekimlerin görev ve sorumluluk alanlarının da anlatıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin sonunda "Veteriner Hekimler Ne Yapar?" ve "Minik Dostum Oyun Arkadaşım" temalı, çocukların eğlenirken öğreneceği boyama kitapları tüm öğrencilere hediye edildi.