Çatalca Belediyesi’nden Okul Bahçelerine Temizlik Seferberliği

Hayatımızın her alanında temizliğin önemi çok büyüktür. Bu nedenle Çatalca Belediyesi mahallelerdeki çevre temizliğinin ardından şimdi de okul bahçeleri ve çevresinde temizlik seferberliğini başlattı. Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim almalarının, eğitimin kalitesini artıracağı bilinciyle tüm imkanlarını seferber etti.

İlk ve Ortaokul Bahçeleri ve Çevreleri Temizlendi

Çatalca Belediyesi tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin başlaması nedeniyle İlçede bulunan ilk ve ortaokul bahçeleri ile çevreleri temizlendi. Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına temiz ve sağlıklı bir ortamda girmelerini sağlamak için İlçe genelinde başlatılan temizlik programı ile öncelikle ilk ve ortaokulların bahçeleri ve çevreleri; yabani otların biçilmesi, atık çöplerin kurallarına uygun olarak toplanıp, elle ve mekanik süpürme makinesi ile süpürülmesinin ardından arazöz ile yıkama yapılarak hijyenik ve temiz bir duruma getirildi.