Çatalca Belediyesi’nden Ücretsiz Sinema Şöleni

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, vatandaşlarımıza sinemanın kapılarını açmaya devam ediyor.

5-6 Ocak tarihlerinde çocuklarımıza sinema bileti armağan eden Cem Kara, 10-11 Ocak tarihlerinde tüm vatandaşlarımıza sinema keyfi yaşattı.

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde hizmete açılan sinemada gösterime giren vizyon filminden “Şampiyon” Çarşamba 21:00’de tek seans olarak açılırken, vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep nedeniyle, Başkan Kara’nın talimatıyla aynı gün 18:30 ve Perşembe günü 18:30 ile 21:00 saatlerinde “Araf” filmiyle birlikte gösterime konuldu.

Vatandaşlar Başkan Kara’ya Teşekkür Etti

Çarşamba ve Perşembe günleri sinema keyfini ücretsiz olarak yaşayan vatandaşlarımız, Kültür Merkezi’nde kendilerini karşılayan Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar’a memnuniyetlerini dile getirerek,  kendilerine bu imkanı sunduğu için Başkan Cem Kara’ya teşekkür ettiklerini belirttiler.