Çatalca’da Yeni Bir İşyeri Törenle Hizmete Girdi

Çatalca’da telefona dair her şeyin satışının yapılacağı yeni bir işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çatalca Atatürk Caddesi’nde GRİTTY Mobile isimli cep telefonu ve aksesuarları dükkânı hizmete girdi. Çok sayıda davetli katılımıyla gerçekleşen törende bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti. İşyerinin bol kazançlar getirmesini temenni eden Başkan Yardımcısı Kaya, ilçeye kazandırılan her işyerinin Çatalca’nın gelişim ve değişimine katkı sağladığının altını çizdi.

Modern dizaynı ve telefon aksesuarlarının çeşitliliği ile dikkat çeken işyerinin sahibi Nedim Genç, vatandaşlara en iyi hizmeti sunma amacında olduklarını söyleyerek katılımcılara teşekkür etti. Açılışı yapılan işyeri konuklar tarafından gezildi.