Çatalca İstanbul’un Çiçek Üretim Merkezi Haline Gelecek

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Dağyenice Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Silivri ve Çatalcalı üreticilerle Dağyenice Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Çiçek yetiştiriciliği ve üretimi hakkında görüşlerin masaya yatırıldığı toplantıda bölgenin tarımsal gelişimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Silivri ve Çatalcalı üreticiler ile Dağyenice’de buluşan Başkanımız Mesut Üner’e AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Meclis Üyesi Halit Aksoy, Başkan Danışmanı Bahadır Sügür, Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kacır, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin de eşlik etti. Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Çatalca, İstanbul’un çiçek ihtiyacını karşılayan önemli bir merkez haline gelecek” dedi.