CHP Genel Başkan Başdanışmanı Milletvekili Toprak ve Milletvekili Karabat’ tan Başkan Kara’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Erdoğan Toprak ile Özgür Karabat’ı Başkanlık makamında karşılayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök’te hazır bulunurken Başkan Cem Kara çalışmaları ile ilgili konuklarına bilgi verdi.

Gündeme dair değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaretin sonunda Başkan Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak misafirlerini uğurladı.