CHP Milletvekili Aslanoğlu kabri başında anıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatının yıldönümünde kabri başında düzenlenen Anma Töreni’ne katıldı.

CHP'nin 22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan, 24. dönemde de İstanbul Milletvekilliği görevini sürdürürken yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu unutulmadı.

Aslanoğlu'nun Büyükçekmece Mezarlığı’nda bulunan kabri başında gerçekleştirilen Anma Törenine, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul Eski Milletvekili Süleyman Çelebi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu Erdem Aslanoğlu katıldı.

Sevgi, saygı ve özlemle anıyorum

Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı anma töreninde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Mevlüt Aslanoğlu'nun dürüst, çalışkan ve her zaman halktan yana olan bir siyasetçi olduğunun altını çizdi. Aslanoğlu’nu sevgi, saygı ve özlemle andığını belirten Başkan Cem Kara sözlerinde,” Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütevazı kişiliğiyle örnek bir siyasetçiydi. Yaptığı hizmetler asla unutulmayacaktır. Saygı ve özlemle anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.