Çiçek ve ağaç dikmenin mutluluğunu yaşadılar

Çatalca Belediyesi, Engelliler Eğitim ve Toplumsal Destek Merkezi’nin bahçesinde engelli kardeşlerimiz ile birlikte çiçek ve ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çatalca Kaymakamlığı Engelliler Eğitim ve Toplumsal Destek Merkezi’nin bahçesini çiçeklerle ve ağaçlarla donattı.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Güzel ve Cengiz Uçar, Engelliler Eğitim ve Toplumsal Destek Merkezi öğrencileriyle çiçek ve ağaç dikme etkinliğinde bir araya geldi. Merkezi’n bahçesinde petunya, menekşe gibi birbirinden renkli çiçekleri, limoni servi ağaçlarını ve Çatalca’nın sembolü olan erguvan ağacını toprakla buluşturan öğrencilere, Park ve Bahçeler Müdürü Gökçen Balcı, Merkez Sorumlusu Zehra Çağlar ve öğretmenleri de eşlik etti.

Kendi elleriyle çiçekleri ve ağaçları diken, onlara can sularını veren öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.Etkinliğin sonunda, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Güzel ve Cengiz Uçar, öğrencilere Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın armağanı Atatürk imzalı bilekliği hediye ederek günün anısına fotoğraf çektirdiler.