En acı bekleyiş

Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker birkaç gün önce ayrıldığı İstanbul’a gözyaşları eşliğinde döndü. Şehidimizin naaşı askerlerin omuzlarında taşınırken ailenin ve sevenlerinin acısı yürek dağladı.

Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi’nde meydana gelen elim helikopter kazasında kaybettiğimiz şehidimiz Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker’in naaşı Şırnak 23. Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen tören sonrası memleketi İstanbul’a doğru yola çıktı. Şehit askerimizi Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Gazrnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yanı sıra ailesi, yakınları dostları en uzun, en acı dolu bekleyişle karşıladı.

Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman askerlerimizden Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker’in şehit olduğu bilgisinin Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki evine gelmesi ile tüm Çatalca yasa boğuldu. Acılı haberi alan başta Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara olmak üzere tüm Çatalca erkânı, ailenin yakınları, komşuları ve Çatalcalılar geceyi şehit Albay Peker’in evinde geçirdi.

Şehit Albay Gökhan Peker’in naaşı Şırnak 23. Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen tören sonrası İstanbul’a getirilmek üzere yola çıktı.  Askeri törenle karşılanan şehidimizin naaşı, askerlerin omuzlarına gözyaşları eşliğinde alındı.

Şehidimizin naaşı, Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde 2 Haziran 2017 Cuma günü düzenlenecek törenle, Cuma Namazını müteakiben Nakkaş Mahalle Mezarlığı’nda ebedî istirahatgâhına tevdi edilecektir.