Hizmet İçi Eğitime Önem Veriyoruz

Hizmet içi eğitimlere ve çalışanların bilgilerinin tazeliğine önem veren Çatalca Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde eğitim semineri düzenledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Çatalca Belediyesi arasında imzalanan “Eğitim Protokolü” gereğince, birim müdürleri ve belediye personeline yönelik, eğitim semineri düzenlendi. Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminer 2 oturum şeklinde yapıldı. Eğitmen Mustafa Şahin tarafından verilen “ 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve İlgili Mevzuat” konulu eğitimde, sunumlar eşliğinde değişikliğe uğrayan yönetmeliklerle ilgili bilgiler ve dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı. Marmara Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen eğitim seminerlerinin, önümüzdeki aylarda da sürdürüleceği belirtildi.