"Hoş Geldin Bebek, İlçemize Güzellik Kattın"

"Hoş Geldin Bebek, İlçemize Güzellik Kattın"

Başkanımız Mesut Üner'in Başlattığı 'Hoş Geldin Bebek' Projesi Kapsamında yeni doğan bebeklerin evlerine ziyaretler devam ediyor...
Belediye Başkanımız Mesut Üner 'Hoş Geldin Bebek' projesi ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak olmaya devam ediyor. 'Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz' sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanımız Üner'in talimatı ile başlayan projede bugün de ev ziyaretleri sürdü.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen proje kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner'in eşi Aydan Üner, Meclis Üyemiz Süheyla Topçu ve  Spor Hizmetleri Başkanımız Lokman Naroğlu'nun eşi Gülin Naroğlu yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında bu hafta Kültür Müdürlüğü'müze ulaşan ailelerden;
Zekeriya- Büşra Zeyne Ailesinin bebeği İdil, Tayfun- Sema Elmas Ailesinin bebeği Eymen, Mehmet Ali- Sevcan Demir Ailesinin bebeği Harun, Sezgin- Gizem Çelik Ailesinin bebeği Ediz, Tayfun- Tülay Karademir Ailesinin  bebeği Eylül,  Emin- Gülizar Çelik Ailesinin bebeği Mehmet İhsan'ı evlerinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner'in eşi Aydan Üner ile Meclis Üyemiz Süheyla Topçu ve Spor Hizmetleri Başkanımız Lokman Naroğlu'nun eşi Gülin Naroğlu güzel ilçemize yeni doğarak katılan   çocuklarımızın ' Vatanına, Milletine ve Ailesine Hayırlı bir evlat' olması  temennisinde bulundular.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler 'Bizleri düşünerek böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner'e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz.' diyerek misafirlerini uğurladılar.

Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu ve yeni doğan bebek için ihtiyaç duyulabilecek her ürünün yer aldığı hediye edildiği, Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.