İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden Başkanımıza Anlamlı Hediye

Göreve başladığı günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in bugün ki konuklarından biriside İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB)Başkanı Faik Yılmaz oldu.

Makamda gerçekleşen ziyarette İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri  başkanımıza başarılı çalışmalar temennilerinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e anlamlı bir hediye takdim ederek Türk Bayrağı rozeti takan Başkan Yılmaz, Birliğin kitapçığı yanı sıra İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği adına plakette sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyete konuşmalarında yer veren Başkanımız Üner anlamlı hediyeler içinde Odaları Birliği Başkanı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.