İstanbul’un Fethi’nin 564. yılı kutlama programı yapıldı

İstanbul'un Fethi'nin 564. yıldönümü nedeniyle Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu (İTO) tarafından bir etkinlik düzenlendi.

İstanbul’un Fethi’nin 564. yılı münasebetiyle Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu (İTO) Çatalca Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda kutlama programı tertip etti.

Programa, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, daire ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

“İstanbul’un Fethi’nin 564. Yılı Kutlama” programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. “Fetih” isimli kısa film gösterisi izlenilmesinden sonra öğrenciler, İstanbul’un Fethi’nin anlatıldığı bir tiyatro gösterisi sundu. Etkinlik okul korosu tarafından seslendirilen marşların dinlenmesiyle son buldu.