Karate Takımımız Hat Trick Yaptı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın desteğini esirgemediği Çatalca Belediyesi Karate Takımı, başarıya doymuyor. Karate takımımız, bugüne kadar kazandığı şampiyonluklara ve madalyalara yenilerini eklemeye devam ediyor.

31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Karadeniz Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası’nda, Çatalca Belediyesi Karate Takımı sporcularından Çağlar Tahsin Çolak bir altın ve bir bronz madalya kazanırken, Hasan Celal Yıldırım ilk kez mücadele ettiği büyükler kategorisinde 3. Olarak bronz madalya kazandı. Uluslararası alanda Çatalca’nın adını duyuran sporcularımızı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tebrik ederek, onlara olan desteğinin her zaman devam edeceğini yineledi.

Uzun Lig Maratonu Madalyalarla Başladı
Uluslararası alanda mücadele ettikten hemen sonra, Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen ve 6 ay boyunca devam edecek iller arası karate turnuvasında yer alan Çatalca Belediyesi Karate takımı 2 altın ve 1 bronz madalya kazanarak, lige madalyalarla başlamayı başardı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Sakarya’da kazanılan madalyalar için karate takımımızı tebrik ederken, bu madalyaların mücadele edecekleri diğer illerde de devam edeceğine inandığını belirtti.

Trakya Karate Ligine Çatalca Belediyesi Karate Takımı Damga Vurdu
Ordu ve Sakarya’da kazandıkları başarıların ardından hız kesmeden Çanakkale’nin Biga ilçesinde düzenlen Trakya Karate Ligi’ne 13 sporcuyla katılan karate takımımız; 5 altın, 6 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imzasını attı. Bu başarılarla birlikte, son üç haftada katıldığı tüm turnuvalarda kürsüye çıkma başarısı gösteren Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Çatalca’nın gururu olmayı sürdürdü. Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu başarılarından ötürü karate takımımızı tebrik etti ve başarılarının daim olmasını diledi.