Kırkpınar'da Heyecan Sona Erdi!

Bu yıl 658. düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde heyecan sona erdi. 40 sporcumuzun  yer aldığı güreşlerde  Belediye Başkanımız Mesut Üner, Belediye Genel Koordinatörümüz Yasin Halit Aksoy, Başkan Danışmanımız ve Meclis Üyemiz Hakan Göl, Muratbey Mahalle Sorumlumuz ve Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu ile beraber Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı alanda; belediyemiz bünyesinde yer alan güreşçilerimize destek olmak amacıyla yerinden takip ettiler.

Bu yıl 658. düzenlenen Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde; Belediyemiz bünyesinde yer alan sporcularımızdan Yıldıray Pala Deste küçük boyda 2.lik kürsüsüne çıkarken, Emirhan Giral minik 2 boyda 3.lük kürsüsüne çıktı. Furkan Has ise ayak boyunda 3. oldu.
Belediyemiz bünyesinde yer alan sporcularımızdan Murat Gonca ile Engin Aktaş çeyrek finale kadar gelirken madalyayı son bir maç kala kaybettiler.
Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada ''Çatalcamızı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın alınlarından öpüyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulundu.