Mayıs Ayı Meclis Gündemi

T.C.
ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı : 21157006-301.03-E.17764                                                                                                                                             26.04.2017

Konu : Mayıs Ayı Meclis Gündemi

İLAN
ÇATALCA HALKI VE MECLİS ÜYELERİNE
DUYURULUR

Belediye Meclisimizin 2017 Yılı Mayıs Ayı Toplantısının 1. Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/05/2017 Salı günü Saat:10.30'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.
İlan olunur.

Cem KARA

GÜNDEM :
1- 2016 yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

2- 3402 Sayılı Kadastro Kanununun 22. maddesi gereğince, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere İlçemiz Örcünlü, Hisarbeyli, Çiiftlikköy ve Çanakça Mahallelerinin bilirkişi seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.

3- Boş kadro değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.