Mutluluklarınızın Ev Sahibi Nazım Özbay Kültür Merkezi.

Bir ömür mutluluğa giden yolda sevginin mührünü taşır nikahlar. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi ilçemizin sanat, kültür ve spor merkezi olmasının yanı sıra vatandaşlarımızın en mutlu anlarınında yakın şahidi oluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nazım Özbay Kültür Merkezinde  ilçenin sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetleri için hummalı çalışmalar gerçekleştirilirken aynı zamanda mutlu anlara da ev sahipliği yapıyor.
Bir ömür muttluluğu paylaşmak üzere nikah akitlerini Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleştiren çiftlere bu özel günde Kültür Merkezi Personeli istek ve talepleri doğrultusunda yardımcı olurken, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner adına hediye de çiftlere takdim ediliyor.
Anıların en baş köşesinde yer alacak bu mutlu günü yakınlarıyla paylaşan yeni evli çiftlere Kültür ve Sosyal İşler Başkanı Tuba Uzun'da bir ömür mutluluklar dilerken çekilen fotoğraflarla da anılar ölümsüzleştiriliyor.