Sevenleri, dostları Aslanoğlu’nu unutmadı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun  kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.

CHP'nin 22. ve 23. dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan, 24. dönemde de İstanbul Milletvekilliği görevini sürdürürken yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu unutulmadı. CHP Eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu vefatının 4. yıldönümünde Büyükçekmece Yeni Mezarlıktaki kabri başında dualarla anıldı.

Aslanoğlu’nu anma törenine; Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eşi Nurhan Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, CHP Eski Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Umut Oran, CHP İl ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Aslanoğlu’nun ailesi katıldı.

Babamın en büyük mirası sizlersiniz

Anma Töreni’nde CHP Eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak, “Babamın en büyük mirası sizlersiniz, hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

O’nu hem ağabey, hem baba gibi gördük

Anma töreninde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Aslanoğlu’nun sadece bir partinin değil herkesin her kesimin milletvekili olmayı başarabilen, yüreğini herkese açan, bütün insanların sevdiği saydığı çok ender ve çok özel biri olduğunu belirtti.

Başkan Kara konuşmasında; “Allah hepimize onun gibi kalıcı eserler bırakmayı nasip etsin. Burada biz bir avuç dost değiliz. Onun sevenleri onlar, yüzler, binler, on binlerdir. Bizde kendisini hem bir ağabey, hem bir baba gibi gördük. Ancak yapılacak bir şey yok, kader, daha uzun yaşamı paylaşmak isterdik ama aramızdan ayrıldı. Ruhu şad olsun, sevenleri ve dostları olan hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Türkiye Filistin Halkının, mazlum insanların yanındadır

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konuşmasında katılımcıların Ramazan ayını da tebrik etti. Başkan Kara sözlerinde Filistin’de yaşananları şiddetle kınadığını belirterek, “Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere İslam ülkelerine ve dünyaya dostluk,  barış, kardeşlik getirsin. Hep bu iyi dilekleri, iyi temennileri söylüyoruz ama bir türlü bizim çağımızda dünyada gerçek barışı, dostluğu ve kardeşliği sağlayamadık. İşte hepimiz görüyoruz, Filistin’de yaşananları, Batı Şeria’da, Gazze’de, Amerika’nın kışkırtmasıyla İsrail’in yaptıklarını. Bunu tabii şiddetle kınıyoruz ve her zaman Filistin Halkı’nın yanında olmaya, mazlum insanların yanında olmaya devam edeceğiz. Şehit düşen çocuğundan gencine, engellisinden yaşlısına kadar herkese buradan baş sağlığı diliyorum. Türkiye Filistin Halkı’nın yanındadır, mazlum insanların yanındadır” ifadelerine yer verdi.

Tören konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim ve dua okunması ile sona erdi.