Tahir Akgün son yolculuğuna uğurlandı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün vefat eden ağabeyi Tahir Akgün için Büyükçekmece Kuba Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün önceki gün yaşama veda eden ağabeyi Tahir Akgün, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Cem Kara, Başkan Akgün’ü acılı gününde yalnız bırakmadı. Büyükçekmece Kuba Camii’nde Cuma namazını müteakip düzenlenen tören ardından merhumun cenazesi Büyükçekmece Yeni Mezarlığı’nda defnedildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ailesine taziyelerini ileterek merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.