Temiz Bir Çatalca İçin Çalışanlara Başkan Kara'dan Teşekkür Belgesi!

Çatalca Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların rahatı, huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyor. Başkan Cem Kara'nın talimatıyla, çalışmalara hız kesmeden devam eden belediye ekiplerinin başarıları da ödüllendirilmeye devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı mesai arkadaşlarımızdan Serhat Çelik ve Bayram Gül'ün çalışmalarında gösterdikleri titizlik ve özveri, Başkan Cem Kara tarafından karşılıksız bırakılmadı.

Gül ve Çelik'e işlerini layıkıyla yerine getirdikleri gerekçesiyle teşekkürlerini ileten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, aynı zamanda iki personeline teşekkür belgesi vererek; Bayram Gül ve Serhat Çelik'i  onurlandırdı. Başkan Kara, Sorumlu Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya'ya teşekkürün sadece bir belge ile sınırlı kalmaması talimatını verdi.